Mijn naam is Robert Jansen. Sinds 2003 ben ik actief in de bouwwereld en in 2015 ben ik als ondernemer gestart, met Jansen Totaalbouw.

Dit heb ik gedaan omdat ik graag van de eerste gesprekken tot de oplevering bij een project betrokken ben. Ik krijg er energie van om samen met u als klant, te brainstormen over uw droom en dit door te vertalen in een mooi stukje vakwerk. U enthousiast maken met mijn kennis en creativiteit is mijn passie.

Hoe werk ik?
In de eerste plaats ga ik altijd met de klant in gesprek over het te bouwen object, of dit nu nieuwbouw, verbouw, interieurbouw of een renovatieklus is. Uw wensen zijn mijn uitgangspunt. Op basis hiervan ga ik bepalen wat de mogelijkheden zijn. Zijn er constructieve zaken waar we aan gebonden zijn, hoe ziet de bestaande bebouwing eruit en wat kan en mag gezien de wet- en regelgeving.
Door mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat het nieuw te bouwen object naadloos aansluit bij eventuele bestaande bebouwing en door mijn creativiteit draag ik oplossingen aan waar u zelf misschien niet aan heeft gedacht.

Om te zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent, maak ik op basis van onze gesprekken een bouwplan. Pas wanneer u hier helemaal tevreden mee bent gaan we, aan de hand van een duidelijke en inzichtelijke planning, van start. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Ons doel is om op basis van wederzijds vertrouwen de samenwerking met elkaar aan te gaan.

Tijdens de bouw ben ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele bouwtraject. Doordat we werken met een vaste groep onderaannemers en gebruik maken van hoogwaardige materialen kunnen we u de beste kwaliteit garanderen.
Het gaat er tenslotte om dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat en wij voor u de woning of het pand realiseren waar u van droomt.